Mystery Visits
Horeca trainingen
Horeca trainingen voor management en medewerkers
Wij hebben een unieke, gebruiksvriendelijke webapplicatie ontwikkeld waarmee we eenvoudig maatwerk vragenlijsten kunnen samenstellen. Geen standaard aanpak, maar een volledig afgestemde lijst die precies aansluit bij jouw onderneming. Waarom? Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is!
Met onze Mystery Visits krijg je:
- Inzicht in kwaliteit: een eerlijke en objectieve beoordeling van jouw gastvrijheid, service, verkoop en andere belangrijke aspecten
- Maatwerk evaluaties: onze vragenlijsten kunnen specifiek afgestemd worden op jouw wensen en doelen
- Verbeterkansen: direct toepasbare feedback waarmee je kunt werken aan groei en succes
- Eenvoudige rapportages: na de inhoudelijke goedkeuring van de rapportage ontvang je direct het rapport als PDF in je e-mail bijlage
- Betere klantbeleving: we beoordelen jouw bedrijf door de ogen van een echte gast, zodat je weet waar het écht om draait en waar de kansen liggen
- Focus op gastvrijheid: we helpen je ontdekken of jouw gasten zich echt welkom voelen
- Ervaren Mystery Visitors: wij werken uitsluitend met rapporteurs die vooraf een CheckMijnZaak.nl certificaat hebben behaald om de kwaliteit van het rapport te waarborgen
- Training en ontwikkeling: gebruik de resultaten als basis voor gerichte training van jouw medewerkers
- Verbeter je concurrentiepositie: met onze feedback zorg je ervoor dat je altijd een stap voorloopt op de concurrentie
![](https://checkmijnzaak.nl/wp-content/uploads/2024/12/app-768x1024.jpg)
![](https://checkmijnzaak.nl/wp-content/uploads/2024/12/serveerster-768x843.png)
Basistraining Actieve Verkoop & Gastvrijheid
Wil je de omzet van jouw horecalocatie verhogen en tegelijkertijd een onvergetelijke gastbeleving bieden? De Basistraining Actieve Verkoop & Gastvrijheid is dé praktische training waarmee jouw team direct aan de slag kan!
- Duur: 3 uur op locatie
- Doel: Omzetgroei van minimaal 10%; door meer verkoop
- Datum: In overleg
Inhoudtraining
- Gastvrijheid en hoe dit bijdraagt aan een unieke beleving
- De vier pijlers: Mindset / Vaardigheden / Commercieel inzicht en Kennis
- De vier pijlers: Mindset / Vaardigheden / Commercieel inzicht en Kennis
- Het herkennen van verkoopmomenten
- Het inzetten van upselling en cross-selling technieken
- Verwachtingen van de gast Product / Gedrag / Omgeving
Wil je de omzet van jouw horecalocatie verhogen en tegelijkertijd een onvergetelijke gastbeleving bieden? De Basistraining Actieve Verkoop & Gastvrijheid is dé praktische training waarmee jouw team direct aan de slag kan!
Terrastraining
Wil je het beste uit je terras halen? In 3 uur helpen we je de gastbeleving te verbeteren, de omzet te laten groeien en efficiënter te werken. Je gaat met praktische tips naar huis die je meteen kunt toepassen voor meer plezier en succes op de werkvloer.
- Duur: 3 uur op locatie
- Doel: Omzetgroei van minimaal 10%; door meer verkoop
- Datum: In overleg
Inhoudtraining
- Wat is gastvrijheid
- Een goed terras, wat is dat?
- Stopkracht creëren
- Reis van de gast: Routing & Efficiëntie
- Dienblad lopen
- Do’s & Dont’s
- Transfer bespreken naar uitvoering op de werkvloer
- Plan van aanpak / afspraken
![](https://checkmijnzaak.nl/wp-content/uploads/2024/12/app-768x1024.jpg)
![](https://checkmijnzaak.nl/wp-content/uploads/2025/01/54475258_m-1024x683.jpg)
Taptraining Bierbehandeling
Wil je de kwaliteit van je bier en de omzet verbeteren? In deze 3 uur durende masterclass bierbehandeling leer je hoe je zuinig tapt, bierverlies vermindert en de perfecte bierbeleving creëert. Met praktische tips en technieken verbeter je zowel de gastbeleving als je verkoopresultaten.
- Duur: 3 uur op locatie
- Doel: Bieromzetgroei door perfect getapt bier met minimaal bierverlies
- Datum: In overleg
Inhoudtraining
- Bieromzetgroei van minimaal 10%; door meer bierverkoop
- Minder bierverlies van 20%; door zuinig tappen
- Kwaliteitsverbetering van 50%; door top eindproduct, aandacht voor gast en perfecte bierbeleving
- 4 pijlers Mindset / Vaardigheden / Commercieel inzicht / Kennis
- Perfect serve
- Serietappen
- Uitschenken